no já bych se tě zeptala jinak...co jsi si přála k vánocům a jak jsi mu to dala najevo........
zarazila mně jedna věc, mně totiž přijde úplně divné, aby si někdo kupoval dárky pod stromeček sám sobě........to je jako víte nekoupíte mi co chcu tak si to koupím raději sám........
řešíme vánoce naprosto jinak, máme totiž doma takový zvyk, píšeme si přání k vánocům všichny na 1 papír pod své jméno a pak se snažíme koupit to co si ten druhý přeje, za prvé předejde se tomu, že dárek je tak nějak úplně mimo očekávání až nevhodný, za druhé splní se druhému přání, ne všechny přání samozřejmně koupíme, ale aspon jedno vždycky ano....můj mnažel si vymyslel letos jen 1 dárek, ale dostal jich víc a ten 1 dostal taky....já taky dostala nějaké dárky ze seznamu.......děti to samé......když byli děti malé tak si dárky kreslili a jak se naučili psát tak se to nějak u nás zavedlo.....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.