| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Šátky, klokanky a ostatní nosítka

19.1.2011 14:20:38 Nováková Dana

Re: Praktické otázky k nošení v Manduce

ahoj.já jsem na sobě měla vždy něco z měkkého příjemného materiálu(aby to mimčo bylo příjemné)-třeba fleesovou mikinu,v létě bavlněné tričko.
v zimě jsem nosila mnaželovu bundu-rukávy mi byli a byla o dost širší,nebo bundu ,kterou jsem nosila těhotná:-).taky jsme si ušili kapsu na nošení-s dvojtým vatelínem a mimčo bylo jako v zimní bundě,pak jsem si vzala třeba jen vestu pod manduku a nebyla potřeba široká bunda,návod na kapsu je na http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=80 . udělala jsem ji z flesu a šusťáku,ale není to na velké mimino-roční už se nevešel-koukali mu nohy.
boty tedy zavázat jdou velmi obtížně.nechala jsem mimčo vždy ležet v chodbě,obula se a pak teprve dala do manduky,pak ,když byl větší,tak jsem obouvala nazouvací boty v sedě pomocí lžíce na boty. a použití v praxi?-hlavně do města,do krámů,kam by se člověk s kočárem nevešel a nebo na kratší přechody-třeba z auta k doktorce ap.
jinak v zimě,když byl mráz,tak byl malej celej pod bundou -i s hlavičkou,jenom jsem měla trochu pootevřeno u krku a moc mu to vyhovovalo,krásně spinkal.taky se mi osvědčila dvojtá šála-na oba krky(pro většího prcka,kterému už kouká hlavička-čepici měl každý z nás svojí),upletla nám ji babička za pár korun,taktéž teplé podkolenky na nožičky.
Odpovědět
Průběh diskuze (14 názorů)
Téma: Praktické otázky k nošení v Manduce Bridž 19.1.2011 9:59
*Re: Praktické otázky k nošení v Manduc... binaryy szuká ovci 19.1.2011 10:2
**Re: Praktické otázky k nošení v Mand... Bridž 19.1.2011 10:4
*Re: Praktické otázky k nošení v Manduc... Šešule 19.1.2011 10:10
*Re: Praktické otázky k nošení v Manduc... *Niki* 19.1.2011 10:16
*Re: Praktické otázky k nošení v Manduc... Amálka, 2+2 19.1.2011 10:31
**Re: Praktické otázky k nošení v Mand... alej 19.1.2011 11:11
*Re: Praktické otázky k nošení v Manduc... vendyna (Janinka + Alenka) 19.1.2011 12:6
**Re: Praktické otázky k nošení v Mand... Ažurka + Toni+Andul 19.1.2011 12:37
***Re: Praktické otázky k nošení v Ma... karma 19.1.2011 15:18
****Re: Praktické otázky k nošení v ... Ivory 20.1.2011 12:56
*Re: Praktické otázky k nošení v Manduc... Kopřiva Dvoudomá 19.1.2011 12:41
*Re: Praktické otázky k nošení v Manduc... Nováková Dana 19.1.2011 14:20
*Re: Praktické otázky k nošení v Manduc... karma 19.1.2011 15:13

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.