Ze vcerejsiho zapisu jsem byla poradne rozhozena . Ani ne snad z toho co predvedli kluci , ale z ucitelek . Maty jedine co nedal jsou sykavky . Ja se ptala pani ucitelky jestli je opravdu tak nezrali aby dostal odklad ? A pani ucitelka rikala , ze mozna by mu to neuskodilo . A ptala se co bude s brachou ? Odpovedela jsem , ze pokud dostane Maty odklad , vyridi ho i pro Tobiase . A na to me pani ucitelka dorazila ....no a proc? Tak jednoho dejte do skoly a druheho nechte doma ! Stejne by jste je do tridy urcite rozdelila ! Na to jsem odpovedela , ze je urcite delit nechci . Chci aby chodili do jedne tridy a uz vubec si nedokazu predstavit, ze bych Tobiase poslala do skoly a Matymu ,ktery je desne nateseny , rekla ze nepujde a nechala ho ve skolce . Po tomto rozhovoru mi pani ucitelka jeste rekla at si teda vyplnim obe zadosti ,jak o prijeti ,tak o odklad . Tak jsem ji rekla , ze odklad nechceme , tudiy nevidim duvod proc to vyplnovat . Ze zajdeme jeste do psychologicke poradny a teprve potom se rozhodnem . Ale ja s odkladem nechci tak nevidim duvod proc tento papir vyplnovat rovnou , pockam proste na poradnu . Jeste jsem si vyslechla hromadu pribehu proc sourozence nedavat do jedne tridy...popripade jak rodice kteri meli dva sourozence rok od sebe radeji jednomu dali odklad nez aby je dali do jedne tridy , ze to nedela dobrotu .... Nakonec jsem to okomentovala slovy , ze je delit proste nechceme ! Pokud by to nedelalo dobrotu snad se to bude dat resit i v prubehu roku . Celkem me mrzelo , ze H. hlidal venku Saru a jednoho z kluku a nebyl tam se mnou . Z postoje pani ucitelky jsem byla vedle jeste cely vecer ..... Jen doufam , ze zrovna tato pani ucitelka nebude nase pani ucitelka v prvni tride . Druha pani ucitelka (zapisovatelka ) byla z drujheho stupne a dokonce si vzpomela na nase velke dite ,ktere skolu opoustelo pred 2 lety . Ja si taky vzpomela jak Marek rikal neco o vykopavkach na skole .... no musim uznat , ze mel pravdu . Celkove shrnuti ,budu doufat ze se stane zazrak a do zari se prestehujeme do HK . Popripade , ze druhy dojem ze skoly v cervnu na schuzce rodicu bude daleko pozitivnejsi nez tento .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.