| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Úmrtí v rodině

18.3.2011 9:31:38 Žížalice

Jak podržet přítele a jeho rodinu?

Dobré ráno,

mám při pátku pochmurné téma... před chvilkou jsem se dozvěděla, že příteli zemřel dnes ráno dědeček ~n~

Byl nemocný a lékaři všechny připravovali na to, že už tady s námi dlouho nebude, ale pro celou rodinu je to velká rána, na tohle se nejde připravit, i když to tušíte..

Mám starost o přítele, hlavně ale o jeho maminku a babičku, ty dědovo úmrtí vzaly z celé rodiny asi nejhůř. Je nějaký způsob, jak je můžu podržet, podpořit? Vím, že někdy je nejlepší způsob toho člověka obejmout nebo si sednout vedle něj a nechat jej vyplakat nebo vypovídat, ale už teď mi trhá srdce to, že musí všichni tak trpět... ráda bych jim pomohla, jak nejvíc můžu, ale nejsem si zcela jistá, jestli a co můžu popřípadě ještě udělat.

Podpora ohledně zařizování pohřbu a s podobnými záležitostmi je samozřejmost.

Cítím se hrozně už teď a docela se děsím odpoledne, kdy všichni pojedeme k babičce... třeba abych ve snaze je utěšit neplácla nějakou hloupost, která je v takové situaci nevhodná..

Omlouvám se za smutné téma a za zmatený příspěvek, asi se potřebuju vypovídat a na víkend se nechat podpořit, abych mohla být oporou sama.
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Jak podržet přítele a jeho rodinu? Žížalice 18.3.2011 9:31
*Re: Jak podržet přítele a jeho rodinu Balbína 18.3.2011 9:36
*Re: Jak podržet přítele a jeho rodinu FialoFka 18.3.2011 9:43
*Re: Jak podržet přítele a jeho rodinu ChemicalJane + 4 18.3.2011 9:47
*Re: Jak podržet přítele a jeho rodinu Karavela 18.3.2011 9:49
*Re: Jak podržet přítele a jeho rodinu likta 18.3.2011 10:6
*Re: Jak podržet přítele a jeho rodinu Cimbur 18.3.2011 10:17
*Re: Jak podržet přítele a jeho rodinu Ecim 18.3.2011 11:12
**Re: Jak podržet přítele a jeho rodin... Žížalice 18.3.2011 11:40
***Re: Jak podržet přítele a jeho rod... Ecim 18.3.2011 14:36
*Re: Jak podržet přítele a jeho rodinu Žížalice 18.3.2011 11:42
**Re: Jak podržet přítele a jeho rodin... Gabriella, 2 děti 18.3.2011 13:19

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.