Re: Festus Nsoha
Dobrý den,
jsem autorem víše uvedených stránek a na tuto diskusi jsem narazil náhodou, protože se na mne obrátil již čtvrtý člověk (mimochodem věřící křesťan), protože jeho blízký příbuzný se stal členem tohoto podezřelého sdružení. Informace uvedené na stránce mám většinou z první ruky od bývalých členů; z pochopitelných důvodů však musím zachovávat anonymitu svých zdrojů.
Sám jsem byl v reakci na uvedenou stránku vystaven nátlaku samotného pastora Nsohy (mnoho neurčitých narážek), jeden z jeho stoupenců se bez pozvání vloudil k nám na faru a když jsem ho strkal ze dveří, extrémně vysokým hlasem na mne řval jakousi kletbu, připomínající zaříkávadlo -- dost bizardní zážitek.
Zatím posledním kontaktem s tímto sdružením byl e-mail jakéhosi "Mária", který mi už vyhrožoval fyzickým násilím, samozřejmě s tím, že ho tím pastor Nsoha nepověřil, že ho vlastně ani nezná. Posuďte sami.
Tolik jen z mých čistě osobních zkušeností. Informace o tomto sdružení spíše chybí, proto píši i sem, kdyby někdo sháněl informace, obraťe se prosím na e-mail, uvedený na našich stránkách. Přeji pěkný den
T. Pavelka, ev. farář v Lounech
Odpovědět