Manči je stále u taťky - a tchyně. A je asi spokojená. Sedí u pc a hraje hry.... tak ani se mnou nechtěla moc mluvit jak jsem jí volala, že prý se má dobže...
BYla jsem před chvílí u rehabky - odblokovat krční páteř.... jak ted furt jen ležím a spím, tak se mi blokla krční páteř. No já už s tím mám problémy dlouhodobě. Přece jen..... stres je hodně špatný u problémů s krční páteří.. a znáte mě, jaký já jsem stresman . No a 8 hodin u počítače tomu taky nepřidá. No ale tedka jsem už fakt od včerejška na Brufenech, jak mě rve hlava od krku. A i při každém pohybu hlavy, mě až bylo zle od té krční páteře. Tak jsem jí zavolala a ona mě vzala - má to jako "fušky" po prac. době. No sice si vzala 200, což není málo. ale Udělala jen pár jakýchsi chvatů s hlavou, různě zkroucené ruce a tak. A normálně se hýbu V krčisku už mě tež tak už nebolí, jen tak normálně. Takže antibiotika zabírají.
Jinak Leoni, úplně chápu, že jsi v práci oblíbená. Protože jsi prostě fajn holka. Taky jsi mi sedla S tou prací ale .... to bys těžko fakt dávala.... jak s tím, že je Dušan furt v luftě. Tak i s nemocností Vikči takže si myslím, že prozatímní situace s nárazovkama jak se ti to hodí, tak je to tak
Mochi, na testech na imunitu jsem nebyla, co to obnáší?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.