no tak kašlu jak tuberák. fakt síla. duní mi to na průduškách děs..... nechápu, kde se to zas z ničeho nic vzalo... no asi z těch Čarodějnic - jsem tam prochladla. i když jsme tam byly jen dvě hodiny.
ve středu jsem ještě byla na té magn.rezonanci. v pátek jsem si měla volat na výslede. Napnutá už jak struna že..... no a sestra mi řekla, že pan doktor má dovolenou. že si mám zavolat v pondělí -zítra. Tak opět jsem napnutá. No doufám, že to snad nebude až tak zlé. I když doktorka na té rezonanci měla tak blbé kecy.... že jakto že jsem to neměla víc podchycené a pod. ještě mi píchali kontrastní látku - a já jsem na to chytla alerg. reakci. no o tom se tu už rozepisovat nebudu.
Dnes Manči spadla ze schodů, tak má nabité záda. Ještě že "jen" záda
No prostě nějak není nálada
Jo a ještě mi včera řekla že prý se jí zhoršily očička. Že nevěděla, jestli mi to má říkat, at nejsem smutná. že prý u sestřičky, když zkoušeli éčka, tak že vůbec nevidí ty éčka, co dycky viděla... z dálky ani z blízky
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.