Stručně: Pc ještě zpravený nemáme. Jsem opět u mamky, jdu si pro malou po o.
Vikča stále do dálky podkukuje. Už jsem jí za to málem i naliskala, pořád jí napomínáme, no nebaví mě to, ale včera mi říká: Já ale přes brejličky NEVIDÍM. Myslela tím do dálky. Takže tam bude něco špatně.
Dnes jsem přišla do školky a řekla do učitel¨ce a at to sestře vyřídí, ať malou vyšetří a at zjistí , kolik toho do dálky vidí.... Sere mě to mám z toho už nervy... Nebaví mě to... Doprdele, at jí ty oči změří co nejdříve a pak at nasazují a experimentují, ale budou vědět, čeho se mají přece držet né? Nemám slov, nemám na nic náladu... Toto je neskutečný
Jinak do blízka a +- do dvou metrů je to v pohodě. Včera večer po koupání jsem to nevydržela a nasadila jí na chvilku ty její půlený starý brejličky. A ejhle, nepodkukovala, dokonce se z gauče v pohodě dívala na pohádku a ani nemrkala..... Nevím no.....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.