No já to mívala po porodu občas. A pak čím dál míň. Až vůbec Takže naposled vloni v květnu. A předtím asi před půlrokem. A tak ..... Jj, zajdu v srrpnu na gyndu....
Jinak dr říkala, že poslechově už o moc lepší - moje průdušky. Takže buď půjdu do práce v pondělí. Nebo asi už v pátek. Mám zaplacený kurz na inline - na tento víkend. Bylo to na těch slevových servrech. Je to v ostravě. V sobotu dvě hodiny. v neděli dvě hodiny. Cvičení základů, jak jezdit na inlinech. Jsem si říkala, že by to mohla být docela sranda. A tak Tak sjem si to zaplatila. Stálo to jen 240kč. No ale nemá být moc dobré počasí. A ptala jsem se doktorky. ttak říkala, že pokud to jde přeložit, tak at to přeložím. že až do čtvrtka mi působí ty antibiotika. a hned jít na brusle. že bych zas cosi mohla chytit. jak říká Manči "na nás jen bacil zamává, a už jsme nemocné"
k Marušcce: dostali jsme zkumavky na odběr hovinka. a vzali jí stěr z konečníku. ty jo.. to byl kravál..... ta nadávala na ně ještě po hodině. a jak.... jako že ne sprostě. ale že je nesnáší, že je hodí do pytle, a podobné kydy no asi to bude jak říkáš. jsem si právě říkala, že nemá průjem.... ale tak "škaredé hovínka" fakt
dr mi napsala vycházky. tak jdem po Kouz.školce k ségře za štěňátkem se podívat. před chvílí jsme se vzbudily. daly jsme si chrupec.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.