| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

16.5.2011 11:21:50 Žžena

Re: jáhly

Není to vyloženě o spařování, ale u jáhlů je důležité je co nejdřív konzumovat. Ony hořknou dlouhodobým skladováním, žlukne v nich tuk (ano, i v jáhlech je tuk), ten se odplaví tím spařením.
Ale když nemáš jáhly půl roku starý, tak spaření nemusí být vůbec potřeba.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Jáhly lenas27+ 07/08-02/12 16.5.2011 7:47
*Re: jáhly Elíláma 16.5.2011 8:8
**Re: jáhly Elíláma 16.5.2011 8:12
*Re: jáhly matesin 11/99,11/05,11/09 16.5.2011 8:24
*Re: jáhly Martina, 3 holky 16.5.2011 8:36
*Re: jáhly Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 16.5.2011 8:45
**Re: jáhly Elíláma 16.5.2011 8:49
**Re: jáhly Žžena 16.5.2011 11:21
*Re: jáhly pipka pipka 16.5.2011 8:52
**Re: jáhly Elíláma 16.5.2011 9:19
*Re: jáhly zerat 16.5.2011 9:38

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.