24.5.2011 11:34:44 Gerberka1
Homeopatika versus angína
AHOJ VŠEM,
zakládám opět další téma v sekci "Angína", protože jedna věc mi velice vrtá hlavou, tak třeba si toho na hlavní straně opět někdo všimne a napíše mi nějakou reakci:
Je možné, že homeopatika můžou "vyvolat", "vyprovokovat" nějakou nemoc??
Synovi v půlce května zjistili zvětšenou nosní mandli, vyčetla jsem a podle zkušeností jiných koupila homeopatické kapky LYMPHOMYOSOT, zpočátku jsem váhala, jestli mu je nasadit nebo ne....nemám nějak ucelený názor na homeopatii a nevyznám se v tom tak dokonale jako jiní....nicméně od minulého pátku jsem mu ty kapky začala dávat - 3x denně 10 kapek. A věřila jsem, že mu to pomůže - ty kapky by měly být na lymfatické uzliny včetně té nosní mandle.
Bral ty kapky asi 3 dny a od včerejška omarodil s angínou - čepy v puse atd., teplota, má penicilin (Ospen).
A ve mně prostě hlodá otázka, jestli jsem mu tím homeopatikem prostě na tu angínu "nezaložila". Myslíte, že je to možné??
Říkala jsem to i doktorce, ta mi na to teda nic moc neodpověděla a prý, že teď, jak bere antibiotika, tak by homeopatika brát neměl, tak mu je teď dávat nebudu - to je jediné, co mi řekla.
Děkuju za odpovědi
Odpovědět