15.10.2014 20:39:20 ilona blahova
Re: Homeopatika versus angína
i ja se pridam k teto diskusi,uz mi je 70 let a tak jsem ledacos poznala,a to jak z vlastnich zkusenosti,tak i ze sveho okoli. Starym babskym receptem je obklad z tvarohu,ktery rozetreme na plenku,zabalime a prilozime na krk,kde ho ponechame az se vysusi,vytahne horkost i zanet,najdete si presny popis provadeni na internetu,take se mi osvedcil zabal,zvany prisnitzovy,a to nejen na krk,i na bricho pri ruznych potizich .Opravdu moc pomaha,a nebo alespon zklidni. Tady se ale mluvi o homeopatikach; od detskych let jsem casto nemocna,takze jsem byla "krmena"spoustou ruznych leku a antibiotik,a moje telo ,jak se zda,uz je tim az priotraveno. Na kazdy ten lek reaguje zazivacimi potizemi a ne nezanedbatelnymi.a protoze jsem porad jeste "holka" zvidava,zacala jsem se pidit po moznostech lecby alternativni medicinou,a k ni i homeopatiky.A to uz pred dobrymi 30 lety. Nebudu tady dlouze popisovat,jake zkusenosti,kladne ,s ni mam,a to i v zavaznejsich pripadech,nez je nachlazeni,jiste vsak je,ze kazdy clovek je jiny,a proto ne kazdemu zabere stejny lek;tady je na miste vyhledat homeopata,ktery podle jakehosi dotazniku stanovi t.zv. konstitucni lek,a podle nej vas leci na miru.Po podani leku se dost casto stane,ze dojde k mirnemu zhorseni nemoci,jako dukaz,ze je vybran spravny lek,toto vsak velice rychle odezni a nastane leceni. Moc take zalezi natom,umime-li s homeopatiky zachazet;napr.nic nejist,ani nepit ctvrt hodiny pred a po podani leku,nepouzivat nic s mentolem,neskladovat lek s chemickymi leky,ci lahvicku s nimi nechat stat u sklenky s tekutinou,odebira to ucinek homeopatik ! V zadnem pripade se nejedna o placebo ! A jak jsem kdysi rekla,i kdyby ano,diky za nej,kdyz jine leky nepomohly,jen svymi vedlejsimi ucinky spise ublizily,a to u homeopatik nehrozi...Prej vam vsem pevne zdravi
Odpovědět