24.5.2011 16:04:38 Gerberka1
Lucko,
LUCKO,
moc děkuju za podrobný popis a vysvětlení!!
Synek (bude mít v červenci 4 roky) je od loňského září prvním rokem ve školce. Do ledna byl jakoby zázrakem úplně zdravý, fakt jsme zírali...ale od poloviny ledna se to prostě táhne stylem, že je max. týden - dva týdny ve školce a potom další dva - tři týdny doma....začalo to kašláním, potom asi 3x po sobě hnusná žlutozelená rýma (to měl 3x pamycon), potom ouško (ale bez píchání, pomohl Otipax), nakonec před velikonocemi bolesti obou oušek - nález "stagnující hlenohnis v nosohltanu" - dostal Augmentin DUO 2 balení, byl 3 týdny doma, všechno poctivě vyléčené a přeléčené.
Už 4. týdnem mu dávám poctivě IMMUNAL (echinacea).
Na kontrole ORL 11.5. dr. kamerkou zkonstatovala velikou nosní mandlí (stupeň II - III) a doporučila vyndat....nakonec jsme se dohodli tak, že počkáme přes léto a prázdniny, když nebude v kolektivu - ale jestli prý bude mít i nadále rýmy, příp. ouška či něco jiného, tak prý doporučuje fakt vyndat. Minulý týden jsem ho objednala v DFN v Brně na jednodenní chirurgii na 20.9., říkám si taky, že to je času habaděj. A myslím si, že na tom není zas až tak špatně, že by hned musel tu mandli mít vyndanou.....ouška píchaná neměl, na průdušky netrpí vůbec, v podstatě jen ty žlutozelené rýmy, teploty taky extra nemívá.....
Byla jsem plna elánu a optimismu, že už bude konečně pokoj, že už je teplo atd. - JENOMŽE od 16.5. šel zpátky do školky, odchodil celý minulý týden a od včerejška ta hnusná hnisavá angína s dnešním nasazením Ospenu....takže se můj elán rychle rozplývá.....a nevím, jak dál
.
Vyčetla jsem tu o tom homeopatiku, tak jsem to zkusila a fakt za 3 dny je zase nahromadě s tou angínou a zřejmě až se vyléčí, tak už mu to zpátky nenasadím....
Odpovědět