5.6.2013 18:22:42 M.N.
Re: Lucko,
Ahoj,
to že jste měli od Vánoc tolik nemocí je tou zvětšenou nosní mandlí. Nevím co Vám k tomu doktor říkal, ale mě ji trhali když mě bylo 6, byla jsem 3 dny v nemocnici (1. den příjem, druhý den trhání, 3. den domů)a dělali mě to v narkóze, takže si nic nepamatuju a nic mě nebolelo. Do ty doby jsem měla problémy s ušima a s angínama a od té doby jsem v pořádku. Navíc nosní mandle dorůstá. Co se týče původního dotazu: Homeopatika jsou homeo proto, že působí na stejné vlně jako nemoci. Jednoduše řečeno bolí tě břicho? Dostaneš lék co by ti to způsobil kdyby ti nic nebylo, ale protože ti je, jednoduše se to vyruší (osobně vyzkoušeno, když jsem si vzala homeo když mě rozbolel žlučník a já si myslela, že je to zas žaludek - výsledek byl nesnesitelnej a na pohotovosti mě řekli, že se mě přitížilo právě kvůli tomu, že jsem si vzala homeopatika).Ale angína je bakteriální nemoc (proto na ni působí ATB) a tu jsi mu rozhodně tím způsobit nemohla. Což ovšem nevylučuje, že se mu tím mohla podlomit už tak nalomená imunita. Takže není se čeho bát, mandli ven - synovy se jedině uleví a co se týče homeopatik názor si udělej sama :)
Odpovědět