Tak především-ty vůbec nemáš děti vychovávat.To nejsou tvoje děti,ty si musí vychovávat jejich matka a otec,ne ty,ty do výchovy nemáš co mluvit.Maximálně se můžeš domluvit s jejich otcem,jaká pravidla děti musí dodržovat,případně můžeš dítě usměrnit pokud se chová nevhodně,např.rozbíjí talíře,mlátí do tebe apod.A k tomu stolování.Já jsem dopělá a fakt by mě ani trochu nebavilo sedět u stolu a čučet tam třeba půl hodiny do stropu nebo prázdnýho talíře a čekat,až se najedí všichni,takže by jsi měla zůstat při zemi.A nekritizuj jejich matku za to jak je vychovává,to fakt není tvoje věc.Jestli jejich matce vyhovuje,že děti žádný řád nemají,nebo se ti to nelíbí jen proto že dělá věci jinak než ty,není ani jedno tvoje starost.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.