Díky. myslím že jsi přesně popsala co cítím když to tady čtu. bio matka od otce odešla před třemi lety...Děti máme 2 víkendy ze tří od pátku do pondělí.. plus středy. Výchovu - já jak jí chápu - je veškeré jednání... například když dítě kladivem mlátí do stolu - a já řeknu aby to nedělal,... tak a teď se do mě puste !!!! Nehanim výchovu biomatky, protože tam nejsem tak nevím jak to funguje. vím co mi řeknou děti (že se koukají ráno na tv) když hledám cestu mezi tím co chtějí ony - koukat na TV a tím co chce jejich tatínek - aby se na ní nekoukaly... sorry ale jsem s nima pořát a ano vybrala jsem si to. Odpuste mi však, že jakožto NEMATKA, jsem opravdu nevedela co znamená žít s dvěmi dětmi, přítelem a starat se o ně, prát, vařit uklízet..vymýšlet hry a aktivity... a připomínám, že s dětmi vycházím moc dobře.. máme se navzájem rádi.. jen jsem chtěla od matek poradit.. co a jak..ale jak vidím tak holka, která děti nemá a stane se macechou je prostě "ta prudivá" ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.