| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

14.7.2011 11:21:34 Meta

Re: Okurky se zakalily

Přesně to jsem chtěla napsat. Nálev se nekazí, dá se udělat do zásoby. Je třeba ho mít hned po ruce, jakmile se zelenina ocitne ve sklenici. Zavařovat druhý den jde, ale musí to být v nálevu.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Okurky se zakalily Mysterious 14.7.2011 7:49
*Re: Okurky se zakalily Eileenn 14.7.2011 8:18
*Re: Okurky se zakalily Rina+2 14.7.2011 8:26
*Re: Okurky se zakalily angrešt 14.7.2011 8:35
*Re: Okurky se zakalily magrata1 14.7.2011 9:5
**Re: Okurky se zakalily Mysterious 14.7.2011 9:12
***Re: Okurky se zakalily remus 14.7.2011 9:22
**Re: Okurky se zakalily Meta 14.7.2011 11:21
*Re: Okurky se zakalily Lenka Nová, tři dospívající dcery 8.8.2012 21:58

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.