| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

20.7.2011 8:48:12 Jája

Re: Marmeláda z domácí pekárny

Dej tam cukr podle návodu a Gelfix. Gelfix je pektin a přidává se k takovému ovoci, které samo dobře neželíruje, třeba k višním nebo právě k meruňkám. Nemusí se dávat třeba k rybízu nebo méně zralým jablkům. Obecně vzato méně zralé ovoce zželíruje snadněji, zralé a přezrálé bych jistila Gelfixem.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Marmeláda z domácí pekárny Pufík 19.7.2011 19:14
*Re: Marmeláda z domácí pekárny K+H 19.7.2011 19:32
*Re: Marmeláda z domácí pekárny Táni+dvojčátka 7/08 19.7.2011 20:3
**Re: Marmeláda z domácí pekárny Boubí 19.7.2011 20:35
***Re: Marmeláda z domácí pekárny Pufík 19.7.2011 21:11
*Re: Marmeláda z domácí pekárny Jája 20.7.2011 8:48

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.