| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

22.7.2011 12:24:22 KoproFka

Re: Co s jostou

přesně tak, jako černý rybíz.
Před 14-ti dny jsem z ní s babičkou dělala marmošku - na 5 litrů josty bylo potřeba 1,5 kg cukru - je kyselejší.

Jinak u nás všechny tyhle bobule (i borůvky) mrazíme a pak z nich děláme celý rok bublaniny, koláče atp. - mňam!!! U nás je ta úroda vždycky mega, takže ty marmošky by se nesnědly.
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Zpracování josty splechtulka & M+J+R 22.7.2011 10:5
*Re: Co s jostou FialoFka 22.7.2011 10:9
*Re: Co s jostou AgataFík 22.7.2011 10:10
*Re: Co s jostou sarmi 22.7.2011 10:15
*Re: Co s jostou Monalíza 22.7.2011 10:46
*Re: Co s jostou tinas 22.7.2011 10:52
*Re: Co s jostou Meta 22.7.2011 11:31
*Re: Co s jostou hankuba/Kubík06/Eliška09 22.7.2011 12:3
*Re: Co s jostou KoproFka 22.7.2011 12:24
*Re: Co s jostou štěpánkaa 22.7.2011 14:32
**Re: Co s jostou štěpánkaa 22.7.2011 14:33
*Re: Co s jostou zerat 22.7.2011 15:19

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.