1.8.2011 21:47:36 Elíláma
Re: Poslední rok života
no, a babičce řekli, že má děda čas v řáu spíše týdnů než měsíců a za 2 měsíce, čili 8 týdnů umřel
proto jsou to zázraky, že se stávají málo
já bych raději věděla, že cca rok (třeba na 90 % rok, na 5 % 2, na 1 % 10 let) než že by mi mazali med kolem pusy, jak to není špatné. Ale to se týče lékařů, jinak bych ráda, kdyby se se mnou dál počítalo, ale třeba mě někdo vyslechl, když by mi bylo úzko a ne aby mě poplácal po ramenu s křečovitým úsměvem a slovy "to bude dobrý" nebo "znám chlapa, co měl nádor jak meloun a žil ještě 5 let", to fakt povzbudí teda. Stejně by mi asi nic moc nepomohlo, já mám thanatofobii, já bych se asi posr.ala děsem. Takhle si aspoň namlouvám, že za 50 let zmoudřím a svou pomíjivost přijmu s buddistickým klidem. Vědět, že umřu v dohlednu by mě asi připravilo o zbytky rozumu. Asi bych ten rok prochlastala. Asi když člověk, ateista, umře, je to fuk, že v posledním roce neudělal díru do světa. Ale jestli je pravda, co hokkaid píšeš, jestli se to potvrdí, on bude muset ze sebe dát to nejlepší, kvůli své ženě... Ale zase ho to třeba bude táhnout dopředu, aby třeba ten poslední rok neprochlastal...
Odpovědět