Re: Kryolipolýza-zmražení tukových buňek
Holky díky - já to teoreticky tak nějak vím, ale prakticky - to je fakt bída. Vždycky to šlo samo a najednou nic. Na druhou stranu si říkám, že mám výhodu v tom, že nikdy jsem nedržela žádný diety - no jo, ale co teď dělám, není to taky nějaká pitomá dieta?
Teď mi má dojít odšťavňovač, tak jsem se právě rozhodla, že vynechám ta odpolední jídla. Když bych si zvládla den dopředu připravit nějaký zel. salát a kouskem masa, tak fajn, když ne, třeba to šťáva zvládne zaplácnout. Fakt nevím. Vím, že to chce disciplínu a všechno ostatní jsou jen výmluvy. Jenže já si říkám, že to je o prioritách - musím být disciplinovaná ve vztahu k dětem a v práci - víc disciplíny už psych. nezvládám. Tak se snažím nepřežírat, hýbat a doufám, že tělo pochopí, že je lepší se mnou nebojovat. No a stáhla jsem si cviky extra na břicho, tak zkusím tohle - snad těch 15 minut extra na břicho bude stačit. I když trenérka říká, že to je pitomost, že stačí správně dýchat a cvičit nějaký tibeťany, nebo co. Já ale nevím. Kdyby to bylo jednoduchý, tak nebudou tlustý lidi a jsou a je jich čím dál víc i mezi těmi, co mají peníze, tak to asi tak jednoduchý nebude. Ale štve mě to - co já bych dala za plochý břicho
Odpovědět