To udělala nějaká agilní důchodky ně Zorce a ta se ke mě otočila zády a šla s bábou a ta čuměla jak tele na nový vrata. Lhát se nemá, nechtěla si vzít dítě na ulici, tak ať to netvrdí
Zorka dostala jen párkát a většinově na veřejnosti, vztekání mi nevadí, ale když mě utíkala do ulice nebo ujížděla na motorce a já za ní běžela s výhrůžkama, jestli nezastavíš, tak dostaneš na zadek, tak jsem musela dostát slovu a taky si to pamatuje, teď už většinou stačí vyhrožovat
A když jsem jí po parádní etudě doma, že si nutně musí vzít do školky kočárek s panenkou a jinak se nehne vlekla za batůžek jak tašku na kolečkách, musel bejt na mě taky pěknej pohled
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.