"Federiko, už jsi slyšela od nějaké au-pair pochvalu vychovanosti dětí tam, kde je trestání dětí zakázané? Já ne a že jich znám opravdu dost."
Nejsem Federika a to, že dvacetileté holky z Česka, které jsou zvyklé, že děcka se tady prostě plácají a musí se chovat jak cukrový panenky, jsou v šoku z toho, že někde se děcka chovají jako děcka a nikdo je nemlátí, je častý. To připouštím.
Ale já taky do těch zemí, kde se děti nemlátí, často jezdím. A víš co? Ti dospělí, kteří vyrostli z nemlácených dětí, jsou vesměs super lidi. Fakt jsem neměla problém v anglosaských zemích a s dospělými si tam velmi dobře rozumím, takže pokud je toto výsledek jejich výchovy, tak jen houšť.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.