bin, pochybuju, že to takhle praktikuješ, ale pravda je, že jsem kdysi říkala paní učitelce "já vás obdivuju, že ho občas fakt neplácnete, kdyby to bylo nutné - máte souhlas"...
naše hyperaktivní, všeodmítající, neřízená, naprosto svérázná beruška (je to kluk, ale taková beruška) je někdy ne na pár facek, spíš opravdu na lískovku....
a dost mne vytáčí to, co si dovolí někteří žáci či studenti vůči učitelům. Ale to je průšvih - domnívám se - spíš v té rodině. Obecná degradace učitelské profese a doma se o tom kecá, že áno. Tak tohle jsme snad zvládli, resp. stále se snažíme. O ten respekt vůči učitelské autoritě (pokud učitel není blb - i to se stane), pak nějak nepotřebuje lískovku. Učitele blby znám spíš z doslechu - někdy i odsud z diskuzí, to fakt hodnotit nebudu. Já si jich - těch, co znám a vyučují tu naši úžasnou partičku - obecně velmi vážím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.