Kudlo, pokud se budeme držet objektivity Tragiky, pak "Střídavě holčičku bily, opravdu rázné bití přes zadek. Do toho jí vyhrožovaly čertem." mi nepřijde jako normální přes zadek. Pokud situaci byly přítomny obě, čekala bych, že to bude řešit matka a fakt jen tím přes zadek, na co zasahuje babka. Ta může řešit, pokud má dítě na starosti v tu chvíli ona.
A ty trapné vyhrožovací kecy... To řadím do těch "krásných" "kvůli tobě jsem ... cokoliv/ to je kvůli tobě..., všechno musíš vždycky zkazit, proč nemůžeš jako ostatní...."
Po pěti minutách těchto řečí jsem fakt na nervy. Jsem ráda, že to dcera okomentuje a já ji to začnu nahlas vysvětlovat, to jsou pak xichty dané milující maminky. (a to k tomu stačí jen to, že holčičku bavilo bábovičky bořit, ne stavět a chtěla, aby ji je máma stavěla, aby je mohla bořit)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.