18.8.2011 21:11:05 Gerberka1
Re: Gerberko,
Dojanko,
už jdu od počítače, ale ještě jsem mrkla a přečetla, co píšeš....
Úplně tě chápu - ten náš malý na tom - díkybohu - není tak, jako tvoje dcerka, zápal plic teda neměl, ale já už jsem tak zpitomělá po všech těch antibiotikách a horečkách (jak jsem psala - od dubna do července měl atb. 4x), že jakmile večer usne, tak ho během večera chodím nesčetněkrát kontrolovat a šahám na něho, jestli není horký apod. - protože VŽDYCKY to s ním bylo tak, že odpoledne nic, šel spát a během večera horký jak plotna a v noci měl horečku - tohle se stalo 4 x za sebou!!!! Takhle mu vždycky začínala nemoc....takže já už jsem padlá na hlavu a takhle ho prostě pořád kontroluju - i teď, když je dobrý. Nemůžu se toho zbavit. Jako ale nemůže se nikdo divit, když poslední půlrok řešíme stále nějaké nemoci a do toho teď tu mandli, jestli jo nebo ne....
Na dovolenou jsme nejeli vůbec nikam, starší syn byl akorát na příměstském táboře, jinak se střídáme v hlídání s manželem. Každý den samozřejmě máme program - taky jak píšeš, pořád venku, procházky, do lesa, k jezírkům, na přehradu, na hřiště atd. atd., možností máme naštěstí hodně. Zahradu nemáme, jen dvorek, ale aspoň že můžou vyběhnout, malý tam má písek, vodu máme z vlastní studny, takže cákat taky můžou, jak je libo.....
Držím palce, ať je tato noc lepší
Výsledky krve budeš znát zítra dopoledne????
Já už jdu, zatím ahoj.....
Odpovědět