.."nebudu jako hysterka dělat dusno a kazit sobě i jiným den".
Tak pokud to je tak, že bych si to sice nevybrala, ale dopředu jsem to neřekla a v případě potřeby jsem to ochotná přežít, tak je to v naprostém pořádku.
Pokud by to ale bylo v situaci, kterou popisuje zakladatelka (měla z toho takovou fobii, že kvůli tomu nechtěla dlouho ani svatbu a VÝSLOVNĚ to zakázala), pak bych s tímhle způsobem uvažování nesouhlasila a přišel by mi těžce úchylný.
Aneko, to nemyslím proti Tobě (protože Tys ten první případ), jen mi Tvůj příspěvek vyvolal situaci, kdy by takto uvažovala nevěsta z druhého případu a okolí by ji v tom utvrzovalo (přesně to si asi mysleli ti hasiči i ta tchýně), a to potom mně přijde strašný zkazit nevěstě svatební den tím, že ji do něčeho proti její vůli natlačím, jen proto, aby si to užili kamarádi... tomu říkám bezohlednost a sprostota.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.