| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní kožní problémy

21.8.2011 20:55:56 Peripetie

Re: Divné flíčky pod prádlem - lišej?

nevím,jestli to je to samé,ale udělaly se mi na stejném místě(jen v podbříšku a v ochlupené časti)fleky,asi 4-5 a velikost asi jako dvoukoruna,trošku tmavší než kůže.Nesvědilo to,nepálilo-prostě nic.Vždycky se to po několika dnech trošku loupalo.Na kožním jsem to ukázala při příležitosti odstranění synovi pihy~:-D-znáš to,na sebe si čas člověk neuděla.Doktorka mi řekla že to jsou kvasinky-zírala jsem jako puk,vždycky jsem si myslela,že kvasinky se projevují teda úplně jinak.Dodnes nevím,kde jsem k tomu přišla-doktorka mi řekla,že prý i ze zkoušení oblečení(džíny)v obchodě.No,nevim.Dala mi Clotrimazol zmizlo to okamžitě asi po 3 namazání a už se mi to nikdy neopakovalo.Tak třeba to bude i u tebe.~R^
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Divné flíčky pod prádlem CPO 21.8.2011 11:17
*Re: Divné flíčky pod prádlem - lišej? ...neviditelná... 21.8.2011 11:28
*Re: Divné flíčky pod prádlem - lišej? karkulka+2 /08+11/ 21.8.2011 15:39
**Re: Divné flíčky pod prádlem - liše... Dagmi 21.8.2011 15:44
*Re: Divné flíčky pod prádlem - lišej? Peripetie 21.8.2011 20:55
**Re: Divné flíčky pod prádlem - liše... CPO 22.8.2011 11:33
**Re: Divné flíčky pod prádlem - liše... CPO 23.8.2011 7:15

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.