| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

27.8.2011 10:57:16 Lei

Re: Domácí kečup

Neloupu, neodstraňuju - i když tedy technická - lepší jsou masitá rajčata, kde právě není ten vodnatý vnitřek, ale asi zpracováváš, co máš - vařím tak dlouho, až se vnitřek sám od slupek odděluje a semínka se odstraní propasírováním.
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Domácí kečup Alternativní kvočna 27.8.2011 10:47
*Re: Domácí kečup ...neviditelná... 27.8.2011 10:54
**Re: Domácí kečup Alternativní kvočna 27.8.2011 10:59
*Re: Domácí kečup lesley 27.8.2011 10:55
*Re: Domácí kečup Lei 27.8.2011 10:57
*Re: Domácí kečup Alternativní kvočna 27.8.2011 11:12
**Re: Domácí kečup membri 27.8.2011 14:23
***Re: Domácí kečup VR 27.8.2011 21:3
*Re: Domácí kečup Němcová Božena 27.8.2011 16:9
**Re: Domácí kečup Němcová Božena 27.8.2011 16:10
***Re: Domácí kečup Alternativní kvočna 27.8.2011 21:7
****Re: Domácí kečup Alternativní kvočna 28.8.2011 9:53

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.