Re: jak prokázat pravdu?
Bagheera1985, už Ti to tu písali mnohokrát. Takže v prvom rade (ešte pred uvažovaním o sťahovke prípadnej) by som si na Tvojom mieste zašla k psychologovi a zverila sa mu s Tvojimi pocitmi.
Si závislá na tom, čo povedia rodičia, čo povie brácha, čo povie okolie, sebavedomie máš na bode mrazu - z toho pramení aj tá potreba niečo dokazovať, vysvetľovať atd...
Nevysvetľuj, nerieš..čo ostatní. Začni riešiť sama seba! Ku konkrétnej situácii - neveria? Tak nech neveria, Ty vieš svoje. Ad "priateľky s bráchovou přítelkyní"..toto málokedy vyjde, kor v Tvojom prípade, keď robíš vlastne z nouze cnost.
Začni chodiť medzi ľudí i sama, uvidíš, že známych nájdeš. Na kole..na cvičení...aj na netu trebárs.
Až s odborníkom popracuješ na svojom sebavedomí, potom budeš schopná sa i osamostatniť a to je Tvoja cesta k osobnej spokojnosti.
Jo a...sny sú pekná vec, ale najprv si stanov malé, ale reálne ciele. Pridávaj až potom
Držím palce (sama som si niečím podobným prešla - bola som síce o dosť mladšia, ale riešila som podobné pocity ohľadne rodičov atd.).
Odpovědět