28.8.2011 19:35:25 NovákováM
Re: jak prokázat pravdu?
Niki, já s Tebou souhlasím, ale jen z části.
Ty otázky proč? Atd... prostě nejsou na místě, protože to prostě nefunguje. TEČKA. Ten původ to má někde úplně jinde.
Nejsem psycholog, ale Bagheera mi připadá jako psychicky opravdu týrané dítě. V jejím věku výraz na pováženou, ale opravdu není běžné (normální to nevím, soudit nebudu), aby v tomhle věku - poměrně často kdokoliv řešil podobné události, ať už týkající se studia či podobných strastí. Ta totální závislost na názoru ostatních je nějak pěstovaná. Ne jí, ale někým, kdo si asi nejspíš ani neuvědomuje, jaký psychoteror poskytuje... šílená situace.
A domnívám se, že bez kontaktu s někým zvenčí, kdo fundovaně poradí (jak jsi psala psycholog, ale hledat v kupce sena toho, kdo opravdu pomůže - netvrdím, že nejsou, jen někdy ty situace znamenají i přenos z jednoho guru, což je nyní rodina na druhého, což může být psycholog a ne zrovna ten pravý), to prostě nezlomí.
Osobně - jak tu Leona (tuším) celou situaci srovnala nesrovnatelně - to Bagheeře vůbec nezávidím, protože lepší je fakt si snad zlomit nohu než roky žít v tomhle (ano, vím, že jsou horší věci na světě), ale tomu se zlomenou nohou fakt nebudu vyprávět, že mám sešroubovaný kotník.
Odpovědět