1.9.2011 13:33:44 Jája+2 kluci
Re: Školkáči
Ahoj!
Taky přeji všem dětem krásný, povedený a hlavně co nejméně promaroděný školní a školkový rok.
U nás pohoda. Já jsem se s novým školním rokem srovnávala už minulý týden. Zas mi chvilku potrvá, než si zvyknu, že Hynek dopoledne není doma. Už dneska tu bylo podivně prázdno. Dami pořád chodil a ptal se po Hynkovi. Snad si brzy zvykne. Zato ve školce řval jak éro, držel se futer vší silou a chtěl do třídy za Hynkem.
Májo, to je u nás běžné, že děti se zařazují do třídy mezi "starou gardu". Odejdou předškoláci (ti mají svoji třídu už ve škole), přijdou "mrňousci".
Hynek byl trošku zmatený, že je v jiné třídě a má jiné učitelky. Okamžitě nabral směr do své původní
. Navíc teda jedna učitelka je úplně nová a byla dneska šíleně vystresovaná a zmatená.
Hynek se rozhodl, že i letos bude chodit po obědě domů. Tak jsem ráda. Docela dlouho mi totiž tvrdil, že bude ve školce i přes spaní. To jsem chvilku musela vydýchat. Jsou s Damim bezva parťáci. Sice se rvou o hračky, ale je na první pohled vidět, že k sobě mají hodně blízko. Tak jsem ráda, že se rozhodl takto a budou spolu víc.
Já stále balím a balím a balím, ruce už mám od přenášení těžkých přepravek vytahané jak opičák, záda bolí auuuu, ale ubývá to!!! Hurá! Včera dorazily židle, dneska stůl - a tak se držím starého pořekla "kdo má židli, ten bydlí"
Pěkný den všem!
Odpovědět