upřímnou soustrast. Adámkovi bych asi nevysvětlovala nic moc, on to stejně nepochopí, ale Klea už je ve věku kdy by měla začít smrt vnímat jako přirozený koloběh života - život začíná narozením a končí smrtí, ale jak to vysvětlit 

Pokud je to smrt "na stáří" určitě se to vysvětluje líp než úmrtí v mladém věku...
takže jsem vysvětlovala, že její né, že můj (vůbec jí nepletu hlavu, že by to býval byl její děda, protože původně patřil k babičce)..... no asi to nepobrala úplně správně, protože odpoledne když jsme byly doma, tak slyšela sousedku.... máme tady v baráku přepaženou a dveřmi oddělenou část společné chodby, takže máme takovou chodbičku před bytem společnou jen s nimi.... já telefonovala s kamarádkou z Finska a sousedka v chodbičce luxovala.... jakmile v chodbičce někdo něco dělá, tak Lucka i jejich dcera jsou zvědavky a jdou asistovat.... takže jakmile slyšela vysavač vyběhla a že prý jí jde říct, že umřel... já ten hovor s Finskem, takže jsem to až tak neřešila.... a Lucka tam začala vyprávět že už umřel - náš tatínek... sousedka naštěstí přes vysavač neslyšela a než doluxovala, tak už jsem přišla já..... by asi koukala kdyby jí Lucinka vysvětlila, že náš tatínek umřel....
Královské stříbření Kutné HoryKutná Hora
Český pohár vodákůŽďár nad Sázavou
Slavnosti kašeKlatovy
Historie na vlastní kůžiKroměříž
160. výročí bitvy u Hradce KrálovéHradec Králové Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.