6.9.2011 9:24:01 *Hanka* & Lucinka
Re: Školkáči
ahojky,
jestli jsem to správně pochopila, tak u nás by Lucka na 5 dní mohla, ale nelze v jednom měsíci kombinovat 5 dní + celodenní...... když je Lucka narozená 20.9.
myslela jsem, že by do 20. šla 5x a od 21. celodenně - ředitelka říkala, že to nejde.... musela bych to zjišťovat a nějak nemám čas a hlavně potřebu takže prostě nejdřív půjde 21.9.
ale podle mého názoru jsem někde četla, že to kombinovat lze, tak nevím
Kdybych to potřebovala, tak si to zjistím, ale takhle... (smajlík jako mávnutí rukou tu není
)
Romčo, díky za všechno rady. Mamka nejdřív, že si parní hrnec bude muset koupit .... pak že ho chce ale nejdřív vidět. Nevím co na něm na obrázku uvidí, protože do odchodu se dlouho nedostane
pak zase že né, že vystačí s těmi Eťáckými. Odpoledne už zase, že teda asi jo..... no omlouvají jí ty opiáty.
Jinak trpí jako zvíře. Jizva se špatně hojí, tak jí tu vrchni vrstvu (kůži) rozpárali
a nechali volně, protože tam měla spoustu hnisu. Šíleně to prý bolí, ale i bez ATB CRP celkem rychle klesá, tak snad už to bude dobré.
Věřím, že si nakonec koupí ten Tefal (jí ho vnutím
) a pak budu shánět další rady a recepty, aby se slučovaly s dietou. Nebo jí ho přinese předčasně Ježíšek a darovanému koni na zuby nekoukej
Odpovědět