Raduno, já nezesměšňuji bolest ani strach z bolesti,ale to,že dospělá žena může položit otázku,tak jako zakladatelka. Připadá mi na hlavu postavené to,že se dospělá žena vůbec může takovou otázkou zabývat. Všechny se bojíme a všechny nás to bolí. Těžko tu poměřovat,která z nás si u porodu víc vytrpěla a,kterou to víc bolelo. Za sebe můžu říct,že jsem se porodu taky bála i když jsem přečetla,kde co a poctivě se připravovala. Ano bála jsem se a netěšila jsem se na to,že mě hodiny bude něco bolet,ale i přes velmi komplikovaný porod,který nastal by mě ani nenapadlo,že bych si měla ulevit na úkor dítěte.Pro mě bylo nejdůležitější to,aby bylo dítě v pohodě.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.