Ivanko zbytečně se stresuješ předem. Lidksý mozek je na tuto záležist připraven a vnímaní boelsti u porodu je jiné, než když si způsobíš zranění, pokud do porodu není zasahováno EPI či jinak. To co ty navrhuješ je dle mě nesmysl ohrozíš sebe i dítě a pochybuji, že ti sekci udělají spíše naopak. Navíc u porodu je nutná spolupráce rodičky a pochybuji, když budeš pod obraz, že budeš čehokoliv schopna. A ještě tě chchi upozornit, že sekce je operace tudiž anestezie(ta bývá špatně snášena),šití a další věci s tím spojené a myslím,že to je mnohem horší a bolestivější mám srovnání když jsem před porodem absolvovalal operaci a ta rekonvalescence byla mnohem horší než po porodu. Zvaš i toto. Jinak možná vyhledej psychologa a zkus se poradit na odborné urovni.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.