Raduno, bolest u porodu taky jednou skončí a dokonce už nemusíš mít žádné porodní bolesti, pokud nebudeš chtít další dítě. U migrény si nevybereš. A u porodu bolest kontraproduktivní a zbytečná není. Ano, tím, že jsme se postavili na zadní, máme porody bolestivější a obtížnější. Já jsem bolest u porodu uměla přijmout, chápala jsem ji. Kdybych měla myslet na to, že to nikdy neskončí, nebo že dokonce nepřežiju... asi bych u prvního porodu zešílela. V tom je právě ten problém, že bolest považujeme za nepřítele. Tak vznikají takové strachy z bolesti, že je člověk schopen uchýlit se k něčemu, co ublíží jemu, ale i jiným, v tomto případě dítěti.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.