Nečetla jsem ostatní reakce, napíšu Ti jen svůj pohled.
Předem dodávám, že bych žádnému chlapovi na světě nikdy neupírala kamkoli chodit. Klidně ať je v tahu každý večer, ale prostě ať nechlastá každý večer tři piva. Znám to totiž z pohledu dítěte.
Můj otec nikdy nebyl doma. Nikdy mi to nevadilo, byla jsem zvyklá od miminka. Vadily mi chvíle, kdy přišel z hospody. Chodil denně, moc nechlastal, jen trochu, ale vždycky to na něm bylo poznat. Smrděl chlastem a kouřem, přestože nekouřil.
Za alkoholika se nepovažoval, protože přece vypije večer jen tři piva, jen občas pět a nebývá agresivní, nezpívá po ulicích, neřve, nedělá mu problém v pět ráno vstávat a jet autem do práce...
Já jsem ho časem začala úplně nesnášet. Protože bez toho piva prostě nemohl být a pak nám doma smrděl. Ono je to rok od roku čím dál víc nechutnější.
Ale problém to není - pokud vám to vyhovuje. Našim to taky vyhovovalo, matka byla ráda, že není doma. Naštěstí se po dvaceti letech rozvedli a ona začala žít normálně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.