Niki jedna nikdy nestačila. A vyžadovala, abych jí zpívala písně z filmu BLues Brothers :D ALe to dokonce i teď, včera chtěla, abych jí zpívala o zbičovaném motorkáři, trochu jsem se vyděsila, sice u nás o biči jak o chlebě, ale dítěti o tom přece jen nezpívám, ale pak jsem zjistila, že chce "černý muž pod bičem otrokáře žil". Jo, já neumím moc zpívat, ale musím říct, že jsem se kvůli dceří naučila Popravu blond holky, Náhrobní kámen, celý dylanovský album a Kytky v originále. Jo, ještě We shall over come, to miluje. U nás je uspávání Woodstock hadr a to je jí sedm. Alkohol a Krčmu Santa Puelo zpíváme v duetu. A hitovka Old sun a Chodím po Broadwayi. Diví se ještě někdo, že občas musím do krčmy? :)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.