žženo - jo stejky, to je prostě dražší maso. My hovězí až tak nemusíme, ale pořídili jsme k robotu masomletostroj... a zpracujeme fakt všechno. Dobré na minutky, horší na omáčky, zbytek polévky... a teď poslední dobou tu frčí domácí hamburgery, takže ořezky do polévky zbytky masa do stroje.
Jinak občas nastavím karbanátky (u nás do nich patří běžně hodně rozmočené housky, máme to tak rádi), uvařeným květákem. Cítit fakt není a pěkně je zjemní. K tomu mne nedonutilo šetření, spíš haldy květáku, co jsme obdrželi ) a co s ním?
Nemyslím, že kvalita musí nutně stát "majlant" ono je to spíš o tom, že šetřit = hodně vařit.... aby nebyl prostor pro "mlsky"
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.