Co se masa týče, tak z tvých uvedených jsou to samá levná masa, ale já třeba vyhledávám akce. Takže kuřecí prsa nad 110/kg nekoupím, vepř je levné celkově a hovězí kupuju taky v akci- kližku, roštěnec a přední taky do těch 110/kg-tyhle druhy jsou totiž stejně nejchutnější. Zadní mi totiž přijde bez chuti a suché... co se uzenin týká tak opět akce a snažím se brát šunku od kosti a pod. no a pak doporučuju kouknout na privátní značky v supermarketech...např smetanový jogurt Vian v Kaufu, bonni v Penny a FruitJumbo v Lidl je schovaný Florián za 5kč... No a za mě teda doporučuju hlavně ten Lidl....jejich výrobky bývají hodně kvalitní a za velmi dobrou cenu...těstoviny Combini, mléčné výrobky, mražené polotovary a zelenina...zkrátka se musí číst složení u těch jejich značek a človek bývá hodně překvapený...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.