| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

17.11.2011 8:51:51 Sharien

Re: Domácí kváskový chléb SOS

Ja myslim, ze na to jdes moc vedecky :-) Pokud jsou bubliny,nebala bych se ho pouzit. Ja uz pecu asi rok a to nasledovne: jednou zalozeny kvas uchovavam v lednici a nejvic se mi osvedcilo: vzit vecer kvas z lednice, vylit ho do pekarny, dolit vlaznou vodou a dat zitnou mouku do konzistence cca livancoveho testa. Zamichat a nechat ve vyple pekarne do rana. Pri tom zaroven do sklenice s troskou kvasu naleju vlaznou vodu, dam zitnou mouku a domicham (tady to bude hustsi),vrazim sklenici do lednice. Rano je kvasu v pekarne tak 2x tolik, tekutinu uz nedavam, jen muku, sul a kmin. Mouku vetsinou hladkou a tolik, aby to byla lepkaci koule (lepkat bude kvuli te zitne mouce). Necham pekarnou promichat a ted bud a) projedu program testo a pak jeste necham v pekarne, nez je nakynute a upecu b) vyndam zamichane testo, dam kynout venku a upecu v troube.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Domácí kváskový chléb withep 17.11.2011 8:13
*Re: Domácí kváskový chléb SOS ČertaKáča 17.11.2011 8:33
*Re: Domácí kváskový chléb SOS ČertaKáča 17.11.2011 8:33
*Re: Domácí kváskový chléb SOS withep 17.11.2011 8:35
**Re: Domácí kváskový chléb SOS Sharien 17.11.2011 8:54
*Re: Domácí kváskový chléb SOS Sharien 17.11.2011 8:51

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.