Marki, já jsem sice trochu bokem, ale Havla vnímám stejně jako vy, ne že by tady někoho zajímal,ale ty krajánci ho také řeší,no dokonce na České domě pověsili vlajku na půli žerdi,no já mám stále domácí stránku na SEZNAMU, no a tam jede už třetí den jedna zpráva za druhou,no což,ať je mu země lehká,ale je pravda,že posledních pár let po něm neštěkl ani pes,no a teď se můžou všichni zbláznit,no a Dáša si mne dlaně
Jinak máš za sebou odběr na streptokoka,ale výsledek bude až 28.,no kdybych začala rodit předčasně(proto se dělal),tak stejně nic nevím.Jela jsem tam brzy ráno,ale byla jsem jak ztlučená,Sebošek se v noci probudil o půl třetí a řádil až skoro do šesti,no teď bude deset a spí jako dudek a maminka přemýšlí,že na sebe vyleje kýbl s vodou, jak je hotová
.
No a dnes je venku pěkně zataženo,tak to mi udělalo velkou radost,přemýšlím skočit do obchůdku,nakoupit nějaké suroviny a rychle něco upéct,možná se přitom trochu vzpamatuju.
Majdali, důležité je se nedat, ale jak vidět,vyřídilku máš dobrou,tak na ty bílé pláště,oni jsou spíš zvyklí, že se jich všichni bojí, ale to je jen díky těm ustrašeným pacientům. Takže
No a holky, to čekání je strašné, Marki i Majdali, já také občas čekám,ale až tak? No a Marki,já si opět rýpnu,ale prosím,v dobrém.Mě také doktor před císařem při KP přesvědčoval, že to uděláme přirozeně. Že nerodím poprvé a že to půjde.Naštěstí jsem do toho nešla,protože moje kolegyňka v práci,sto let porodní asistentka,nyní již důchodkyně mě skoro prosila,ať to nedělám,že těch strašných poranění, co viděla, no a u nás by to znamenalo uškrtit malého na pupeční šňůře, o čemž pár hodin před porodem nikdo nevěděl. Ten doktor pak stále opakoval,jak je dobře,že jsme ten císař udělali.Takže ať se rozhodneš,jak se rozhodneš,budu na tebe a miminka myslet a strašně držet palečky.No stejně budeme rodit asi přibližně stejně,jak to tak vidím.
Pippi, s tím výletem, já nevím,ale já jsem tady doma tak otrávená,že bych jela kamkoliv,ale pravda,že člověk nikdy neví.
TAk se mi probudilo další dítě, jdu se o něho trochu postarat, pak zase napíšu.