21.12.2011 13:53:28 Evca
Re: Po kontrole..
Jo Market, souhlasim s tebou. S prihlednutim k tomu, ze mu bylo 75 a byl silny kurak a alkoholik, tak se dozil velmi vysokeho veku.
Mne treba kdysi rozbrecela smrt princezny Diana. 36 let a 2 maly kluky. To jsou tragedie.
Jinak je mi lito tve sestry, snad se to alespon nebude zhorsovat moc rychle.
Pippi, ja ti nechci radit, co mas delat. Jen ti reknu, ceho bych se bala ja a co jsem treba udelala. Bala bych se, ze mi praskne voda nebo dostanu kontrakce a pojedu 2-3 autem do porodky. Myslim, ze ta panika by neprospela mne ani male.Ale to je i ten duvod, proc jsem chtela mit porodku "za rohem".
Tchanovci bydli 2,5 hod jizdy autem od nas. Kdyz jsme nekdy v zari mluvili s Jirkou o Vanocich, tak jsem mu rekla, ze uz bych se bala jet takhle tesne pred porodem tak delako. On ze ho ani nic jineho nenapadlo, ze budeme doma. Takze tchanovci prijedou k nam. Jeste dorazi ve stejny den i svagr s pritelkyni (tou tehuli). Proste vsihni budou u nas. Vsichni se nabidli, ze jidlo privezou. Jirka to odmitl, ze to udela on. Dopadne to asi takhle - svagrovci privezou kachnu a cukrovi, my s Jirkou spolecnymi silami udelame zeli, knedlik a polevku.
Vis, pippi, mozna by si manza mel zkusit uvedomit (mozna mu to zkus sikovne podhodit), ze rodina jsi ty a ten maly spunt a jestli Vas 2 chce opravdu ohrozovat?
Odpovědět