28.12.2011 3:44:17 Rosamunde
Manžel má milenku
Jdu se vypovídat. Teď se po asi 4 či 5měsících provalila manželova nevěra. Už třetí den nespím, nejím. Jsme spolu 11 let a máme malou dceru. Po včerejší hádce, jsem zabalila pár nejnutnějších věcí a šla k našim i s dcerou. Manžel i po jasných důkazech, ze mě dělá paranoidního blbce a všechno je shoda náhod se nepřiznal se. Když jsem se vrátila večer domů pro nějaké drobnosti už nebyl doma a doteď se nevrátil. Ta doba než se to u nás projevilo bylo neskutečné dusno, ale manžel fungoval jako manžel i co se týče milování akorát prostě jezdil často ke kamarádům u kterých byl dříve jednou za rok. Volala jsem mu několikrát už jenom kvůli malé, protože se po něm sháněla a chtěla vidět tatínka. No nebral mi to. Měla jsem v létě menší osobní krizi a manžel nejen, že mi nepomohl, ale ještě si našel milenku. Nejsem z těch žen, které by si myslely, že se jim to stát nemůže, ale přesto jsem věřila, že mě manžel miluje, neustále mi to také říkal. Když už jsem měla podezření, tak mě ujišťoval, že se nic neděje a že rozhodně nechce někoho jiného, objímal mě a ujišťoval jak mě má rád atd. Já jsem mu tak moc chtěla věřit, teď se mi život rozsypal jako domeček z karet. On je teď zřejmně u ní a já do sebe narvala Lexaurin a spala asi tři hodiny. Je mě fyzicky strašně zle, nevím co mám dělat, nevím co chce on a ani nevím co já. Strašně mě to mrzí kvůli dceři, je maličká a neví co se děje a já pro ni chtěla úplnou rodinu. Omlouvám se muselo to ven.
A ještě se omlouvám za chyby.
Odpovědět