28.12.2011 9:11:48 Rosamunde
Re: Manžel má milenku
Věc se má tak. Vždycky telefonuju z manželova tel. tátovi, protože má na jeho číslo volání zdarma. S manželovým tel. moc neumím(jsem na tyhle věci levá) a většinou mi manžel číslo vytáčí a tel. podá. Tenkrát usnul u televize a já ho nechtěla budit, tak si vzala tel. a tam byla přijatá sms, kterou já vymáčkla a krve by se ve mě nedořezal. Tak jsem ho vzbudila a chtěla vysvětlení. Řekl mi tenkrát, že se dotyčná spletla (kolegyně z práce)a od té doby já mám narušenou důvěru. On je dotčený, že mu lezu do tel. a od této doby si začal mobil silně hlídat, prý abych mu do něj zase nevlezla, že je to otázka principu, přitom to z mé strany nebyl žádný úmysl mu tam šmírovat, chtěla jsem fakt zavolat jen našim. Takže si hlídá tel. jako oko v hlavě. Taky jezdí často za kamarády, ke kterým dříve jezdil jednou za uherský. Jednou i u jednoho spal, aby se prý mohl napít, bylo to ve vedlejším městě. Když šel párkrát "prý" na pivo, tak se vrátil v 5h ráno, podruhé v 7h. Jednou jsem dohledávala něco na netu v historii a bylo vidět, že koukal na nějaké penziony, ve vedlejším městě.A vyvrcholilo to, když jsem ho viděla večer jak telefonuje venku a když jsem se ho ptala co dělal tak dlouho venku, tak tam prý něco uklízel a já na to: A komu si volala? Já jsem nevolal, tak mu říkám, že nejsem slepá. Tak to nakonec přiznal, že teda volal. To už mě s prominutím tak naštval, že jsem si počkala až usnul a nakonec se do toho mobilu cíleně podívala. Dalo mi to práci, ale našla jsem tam další zamilovanou sms od slečny. Vim, že se to nedělá, lézt někomu do tel. ale co už, nesnáším, když ze mě dělá někdo vola. Zapírá stejně dál, a že nechápe, proč mu píše. Tak mi teda řekněte jestli jsem paranoidní? Nebo to opravdu může být všechno náhoda. (Možná se v tom někdo pozná, ale co...)
Odpovědět