30.12.2011 17:12:30 Gerberka1
Re: Ahoj holky,
Ahoj Dojanko,
dík za srovnání toho složení.
Béda to má naordinované od dr. z alergologie - třeba se zkus zeptat tam, až k ní půjdete - tuším jdete hned 2.1. na to alergo?? Proč vám to nechce napsat plícařka, fakt netuším - ale určitě bych se jí zeptala, jaký má na ty bakteriální lyzáty názor - ono je to fakt tak, že co doktor, to jiný názor...
A ten Bronchovaxom patří do stejné kategorie léků jako ten Luivac a Ribomunyl. Prý ten Bronchovaxom je z nich nejlepší - zrovna dneska mi magistra u nás v lékárně říkala, že ty bakteriální lyzáty jsou výborné. Jsem taky zvědavá, jak to s Bédíkem bude, když ho na jaře vysadí.....
Abys byla uklidněná, jestli toho do Elinky neláduješ moc, tak ti hned napíšu, co všechno dávám Bédovi já:
- ráno tobolku Iskialu + Rakytníkový sirup
- večer každý den Aerius a obden Bronchovaxom
- v dny, kdy nemá Bronchovaxom, tak mu ještě dám vycumlat Preventan junior (většinou když jdeme do školky, tak "na cestu", než tam dojdeme)
- ted, když byl nachlazený, tak 2x denně ještě Bronchipret (jak jsem ti o tom psala, že je to výborné na kašel - je to břečtan a tymián sirup) + stříkat do nosu Vincentku nebo mu hrozně chutnají ty Vincentka pastilky ovocné, tak občas vycumlá.
Takže určitě toho do
Odpovědět