Ahoj holky,
Ivčo - naprosto tě chápu, že už tě to přivádí k šílenství, já jsem na tom podobně. Eli je vykřesaná z nejhoršího, ale tak nějak pořád kašle, ale už docela vlhce. Foukám jí ten Symbicort na "vzpamatování" plic, dobírá Biseptol, nesmí k tomu bohužel nic kyselého, takže s ovocem jsem teď na pětku
No, ale ještě že se "drží". Dneska jsem byla ve škole pro úkoly na prázdniny, donesla tam 1 univerzální dárek, na kterém jsme se na třídní schůzce domluvili, že než aby některé děti dostaly 4 dárky a některé třeba nic, tak každý donese 1 dárek a pak se bude losovat a na každého opravdu vyjde 1 dárek. Koupila jsem knížku a takového toho hada problíkacího mezi prsty. Knížka je o Bolkovi a Lolkovi a jejich cestě kolem světa doplněná hodně barevnými fotkami zvířat a přírody, docela se mi líbila. Je pro děti od 4 do 12 let, tak snad knížka nikoho neurazí.
No, jinak jsem dneska odpoledne ještě dokupovala poslední dárky, zase nás vezl náš děda, chudák s námi čekal v obchodech 3 hodiny, měl už hlad a žízeň, já mu koupila colu, ale už se mu chtělo strašně na záchod, tak se ani nenapil a na jídlo se těšil na rajskou od babičky.
Šári dokupovala poslední dárečky pro spolužačky, dává i dvěma spolužákům, tak jsem jí to pomáhala balit.
Eli jsem koupila v KFC 2 vařené kukuřice, ona je strašně miluje a zbývající dárky, musela jsem to hned schovat, protože ona má oči hned všude.
Gerberko, já zatím s žádným bylinkářem nemám zkušenosti - vlastně jo - s bylinkářem E.V.Havelkou, on měl u nás na vsi poradnu: uhodl mi, že čekám druhou holčičku a taky se trefil do zdravotního stavu rodiny a taky, že Šári že snadno půjdou cizí jazyky. Byla jsem u něj v roce 2005:
Lipuško, kdybys chtěla a nevadilo ti vložit sem nějakou fotku z taneční hodiny, ráda se podívám
Tak holky, zatím
P.S. Ivčo, a ten výsledek CRP ještě nevíte? U nás ho dělá doktorka v ordinaci na počkání na tom přístroji, trvá to asi 2 minuty. Já jsem za ten přístroj tak ráda, vždycky si to zaplatím a i pro doktorku je to určitě lepší vidět, jestli je to nízké nebo to leze nahoru. Kolikrát to na dítěti není třeba poznat, že má třeba někde v těle zánět a CRP pak ukáže vysokou hodnotu a tak se ještě ten den nasadí antibiotika. Určitě nech Kájíka ještě před svátky zkouknout, ať nikam o svátcích nemusíte. A napiš, moc na vás myslím a držím palce.