23.12.2011 18:08:52 Gerberka1
Re: Ahoj holky,
Ahoj Dojanko,
já si taky pro jistotu zjišťovala, jak tam je naše dr. mezi svátkama - je tam až čtvrtek a pátek, úterý a středa bychom museli jít k zastupující - je to hned vedle, byli jsme u ní vloni mezi svátkama, aby Bédu poslechla, nějak kašlal, ale nic z toho - naštěstí - nebylo.
Béďa se tváří jakože mu nic není, lítá jak drak, stromeček ozdobili, ale má ucpaný nos, takže mu stříkám vincentku, na noc mu dám olynth + ten Bronchipret, aby se mu to uvolnilo i dole. Mám tady radši doma komplet všechno v zásobě, všechny léky - kašel, rýma, horečka, aby nás to co nejmíň překvapilo, však víš.....
. Taky jsem koupila pro jistotu ty Strepsils pomerančový, prý už to můžou děcka od 4 let, tak radši.
Já už mám skoro všechno nachystaný - myslím jídlo, uvařený dvě polívky - čočkovou a rybí, udělaný salát - bez majonezy a s majonezou. Jenom zítra nasmažím filé (kapra u nás nikdo nejí). Musím se teda pochválit, jak jsem to všechno stihla, protože letos poprvé po x-letech jsem byla před Vánoci opravdu v práci až do posledního dne, vloni jsem měla dovču a předtím jsem byla na mateřský s Béďou
. Ale já zase nepeču - peče moje mamka a tchýňka, dostáváme pravidelně od nich, takže já doma nemám před Vánoci shon s cukrovím.
Odpovědět