6.3.2012 9:41:27 Kdo,co
Re: Jedná se o PAS?
Fleda - ja mam pocit, ze Vas kluk je mnohem sikovnejsi nez ten nas a to mu budou za 3 mesice 3 roky, ten nas sice zacal chodit uz pred rokem, ale mluvit zacal az pred 2 rokem, do dneska mu necteme ani nezpivame - nechce to, pokud zacneme okamzite krici "dost" a jeho nejvetsi zajem jsou auta, nikdy jsme ho k tomu nevedly, ale on tu potrebu ma, ma doma asi 10 aut a neustale je stavi do rady, vedle sebe podle velikosti atd., ven bez auta nevyjdeme a protoze se pred Vanocema zacal vyptavat na auta "co to je", tak zna vsechny znacky aut
takze Vam drzim pesti at to dopadne dobre, osobne bych si nechala opet zkontrolovat sluch jak jste psala o tom bera vysetreni (ja jsem nedoslychava, stalo se mi to pred 3mi roky, ze jsem z niceho nic prisla castecne o sluch na prave ucho a ziskala tinnitus, po roce mam tu ztratu sluchu na pravem uchu celkovou)
Pawllo, jak pises o tom papiru, diagnoze a nevychovanem spratkovi. Muj vnitrni pocit a meho nejblizsiho okoli co nas zna je, ze je nas prostredni syn "mimon" a prave pro ten zbytek je ten nevychovany spratek. Obcas mam pocit, ze v nekterych situacich reagujeme neprimerene a prave proto si myslim, ze pokud se u syna jedna opravdu o nejakou diagnozu, clovek k tomu pak pristupuje jinak, chape treba duvod, ze at se snazime sebevic efekt to nema a proste jej nezmenime, jen ten fakt lepe prijmeme.
Odpovědět